Mr. A.H. (Tony) Kiesouw

Kantoor HdM-K HighRes-103 tony

ALGEMEEN
Mr. A.H. (Tony) Kiesouw heeft een achtergrond als journalist, directeur, marketingman en musicus. Hij studeerde rechten in Utrecht. Zijn examen behaalde hij in 2002. Na werkzaamheden als advocaat in gerenommeerde kantoren heeft hij in 2007 in samenwerking met mr. S. Hering-de Monchy zijn eigen kantoor opgericht. Hij is werkzaam op het gebied van algemeen civielrecht met een specialisatie in personen- en familierecht en arbeidsrecht. Naast procesadvocaat is hij juridisch adviseur en mediator opgeleid bij een door het NMI erkend instituut. Cliënten zijn particulieren, bedrijven en non-profit instellingen.

UITGANGSPUNT
Familierecht, arbeidsrecht, huurrecht, het raakt mensen in hun persoonlijke levenssfeer. Er is vaak sprake van een crisissituatie: uw partner wil scheiden, uw werkgever wil u ontslaan, u wilt vanwege een reorganisatie werknemers laten vertrekken of een nalatenschap dreigt te verdampen.

Overleg met de andere partij is uitgangspunt waarbij gebruik gemaakt kan worden van mediation of een 4-gesprek. De werkwijze van mediation is dat beide partijen in een geschil proberen de geschilpunten - onder begeleiding van een getrainde gespreksleider, de mediator - zelf op te lossen. Ook procederen kan een oplossing geven. Het gaat om een werkbare oplossing voor de toekomst waarmee u juridisch verantwoord verder kunt.

TALEN
Nederlands, Engels en Duits.

LIDMAATSCHAPPEN EN NEVENFUNCTIES

  • Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten
  • Lid van de verenging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) 
  • Lid van de Raad van Bestuur van de Stichting Heimdall te Brummen
  • Muzikant

fas