Home

Kantoor HdM-K HighRes-15 homePer 1 januari 2024 is het kantoor gesloten.

Deze website geeft een indruk over een deel van de werkzaamheden van het voormalige advocatenkantoor Hering-de Monchy Advocatuur Rechtsanwalt. Het kantoor is gesloten.

Per 1 januari 2024 heeft mr. S. (Sven) Hering-de Monchy zijn werkzaamheden als advocaat beëindigd.

Per 1 januari 2022 had mr. A.H. (Tony) Kiesouw zijn werkzaamheden als advocaat beëindigd.

De dossiers zullen conform de wettelijke regels worden gearchiveerd. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mr. Sven Hering-de Monchy.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 

M: +31-(0)6-22496124
(Let op, vanaf 1 januari 2024 is dit geen geheimhoudernummer meer. Dat betekend dat het niet meer onder de geheimhoudingsplicht van een advocaat valt en dat eventuele telefoontaps van politie niet automatisch worden uitgeschakeld.)

 

Beste lezer,

Na ruim 19 jaar heb ik besloten mij te laten schrappen van het tableau, d.w.z. dat ik geen advocaat meer ben. Reden is een privé verhuizing naar een andere provincie. Tijd voor een herbezinning. Waar ben ik goed in en waar wil ik in de toekomst met veel passie mijn tijd aan besteden? Het zal buiten de advocatuur zijn. 

Alle cliënten van de afgelopen jaren dank ik heel hartelijk voor hun vertrouwen in mij. Met veel plezier en toewijding heb ik hun belangen nationaal en internationaal behartigd.

Alle dierbare collegae dank ik eveneens heel hartelijk. Het deed en doet mij goed dat het professionele contact met hen vriendelijk en vaak amicaal was. Daarbij zijn de belangen van cliënten nooit vergeten. Maar die belangen kunnen ook in een collegiale omgeving optimaal worden behartigd.

Mijn bijzondere dank aan de vele collegae die mij met mijn bijzondere achtergrond - advocaat in het civielrecht en strafrecht in Nederland en 'Rechtsanwalt' in het civielrecht en strafrecht in Duitsland - zo vanzelfsprekend in hun midden hebben opgenomen. De contacten en het overleg waren steeds fijn. Graag heb ik uitleg gegeven over juridische structuren, het procesrecht en de aanpak van een zaak hier en in andere landen. Graag en zonder gêne heb ik ook aan jullie gevraagd om met mij te sparren. Dat was altijd boeiend en heeft mij innerlijk verrijkt.

De advocatuur is stressvol aan de voorkant. Voor cliënten in het bijzonder omdat het hun zaak is en voor de advocaat omdat hij/zij/X cliënten het beste wil laten bereiken dat ook toekomstbestendig is. Aan de achterkant is de advocatuur warm in het collegiale contact. Nogmaals dank!

Hartelijke groet,

mr. Sven Hering-de Monchy